Wie ben ik

Hoi golfers ik ben Edwin Vermaas (37) en woonachtig in de omgeving van Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik All-round visual designer in Breda. In mei 2016 ben ik begonnen met golfen en na ruim 2,5 jaar golfen zit ik op handicap 16,7, Nu krijg ik begin 2019 de kans om via Golfers Magazine en The Dutch Academy te worden begeleid zoals de The Dutch Futures. Golfen onder begeleiding van de top van Nederland.

Om een beter beeld te krijgen van mijn golfspel hierbij mijn verhaal en wat ik de komende tijd ga meemaken. Dit zal ik bij gaan houden in de vorm van deze blog.

Voor dat ik ging golfen deed ik veel aan duursport… dit is helaas een beetje op een zijspoor geraakt wat resulteert dat ik de afgelopen 1,5 jaar aanzienlijk ben aangekomen. Ook hier wordt hard aan gewerkt onder begeleiding train ik regelmatig bij MediFit in Breda. Dit zal hopelijk ook bijdragen in meer conditie voor het spelen van 18 holes en mogelijk zal die de pijn in m’n onderrug en rechterknie beperken.

Ps. ik ben geen taalgoeroe en heb mijn hart op de tong.