Meer foto’s via: Google Foto’s

Één van de voordelen van The Dutch Academy is dat je ook gebruik mag maken van de oefenfaciliteiten. Dus ja als The Dutch net zo ver als mijn thuisbaan Delfland ja dan weet ik het wel. Zeker met onbeperkt ballen 😀

Zondagmorgen eindelijk schijnt de zon weer eens sinds enige tijd. Het is wel erg koud en alles is nog bevroren. Maar afslaan vanaf de matten is wel mogelijk. Putten en chippen komt nog wel.

Vond het wel spannend om hier te gaan afslaan mede omdat de jeugd aan het oefenen was en gemiddeld met een PW verder slaan dan ik met mijn 7 😀 Maar vond al snel mijn draai en heb lekker even op de heup kunnen oefenen. Echter merkte ik wel hoe langer ik aan het oefenen was hoe minder ik daar op ging letten en als snel weer terugviel op mn gewoontes.

De trainer van de jeugd naast mij hamerde op routine, blijf je routine uitvoeren na elke slag. Dat is misschien wel een goed punt. Veel mensen net zoals ik slaan maar zoveel mogelijk ballen weg, maar de kwaliteit wordt daar niet beter van.

Al met al goede eerste trainingsuren op The Dutch mede door de lekkere wedge slagen. Ik moet alleen wel meer een plan maken voor mijzelf zodat ik niet alleen maar ballen aan het spelen ben.

Edwin Vermaas

Author Edwin Vermaas

Mijn Verhaal

More posts by Edwin Vermaas