Marketing voor uw golf doelgroep anno 2020

Tijd voor een andere aanpak! Laat uw golfbaan, merk of product opvallen. Doormiddel van strategie, design en fotografie. Onze marketing strategieën benaderen we op een manier zodat ze duurzaam zijn voor de toekomst en uw merk groeit mee met de mogelijkheden.

Marketing voor uw golf doelgroep anno 2020

73% van de golfers komt via een
mobiel of social media bij uw merk terecht

Zullen wij daar ook verder gaan?

Scan de QR code met uw mobiel of scroll verder

Golf marketing

Uw club, baan of merk heeft altijd een visie gehad. Past deze visie nog bij de hedendaagse manier van communieren? Te veel adverteren in bladen is niet meer van deze tijd. Wij kijken naar de mogelijkheden van nu en maken een marketingplan op maat.

Branding & Strategie

Een twist? Geen probleem anders denken opent nieuwe deuren. Wij laten merken graag stralen naar de buitenwereld een merk waar u trots op kunt zijn. Merkwaarden waarmee u uw doelgroep bereikt en waar ze zich in kunnen vinden als gebruiker van uw service of product.

Online

Hoe brengt u uw merk of product online? Aanwezig zijn is één, de juiste aanpak is twee. Dit zorgt voor een groei zowel online als offline. Zorg dat u wordt gevonden op basis van uw kernwaarden en dat u de juiste doelgroep aanspreekt doormiddel van uw website, de service die uw website biedt, Social media en online adverteren op maat.

Recente projecten

Artboard Copy 3
Artboard
Artboard Copy 2
Artboard Copy 5
Artboard Copy
Artboard Copy 4
Artboard Copy 6
Een goed product kan niet zonder een goed beeldmerk. Vanuit zijn passie voor golf en De Golfpodcast presenteerde Edwin in no time een passend logo voor dé golfpodcast van Nederland. Herkenbaar en helder. Wij het praatje, hij het plaatje.

 

Martijn Paehlig – Host De Golfpodcast / Hoofdredacteur Golfers Magazine

Design

Scorecard, Birdieguide of uw complete huisstijl. Wij kijken tot in de details binnen uw merk. Van de horeca tot op de golfbaan of evenement/beurs. Creëer met design een merk waar uw bezoekers zich mee kunnen associëren. Van logo ontwerp tot signing of standontwerp en presentatie. Wij brengen uw merk tot leven op het gebied van (grafisch)ontwerp en beleving.

Fotografie & video

Golffotografie, inspireer en imponeer uw bezoekers met beeld. Foto’s of een video van uw baan of van uw unieke service en kwaliteit. Vertel uw verhaal in beeld en laat uw doelgroep zien wat uw kernwaarden zijn. Portret, Baan of Impressie wij kunnen dit voor u realiseren.

Social media

Waar bevindt u doelgroep zich op social media en hoe benaderd uw deze. Event coverage of lange termijn plannen. Wij maken een strategie die past bij u en laten uw merk online groeien. U kunt zelf aan de slag aan de hand van een strategieplan of wij nemen het voor u uit handen.

Contact

Laten we een kop koffie drinken of een balletje slaan en samen kijken naar de mogelijkheden!

41886595_10217561259560659_8646559917571833856_o-1-3

Edwin Vermaas

Branding & Design